Meny
 

Pakethjälpen & garderoben

Pakethjälpen & garderoben till förmån för Julänglarna

Förra året hade vi en Godare jul-butik där vi sålde glögg och pepparkakor till förmån för Julänglarna. Vi fick ihop hela 60 000 kr vilket kändes fantastiskt bra och vi hade hjälp av många frivilliga i vår butik som gav sin tid till projektet.

 

I år vill vi också göra något under december som kan bidra till att fler i Karlstad kan få fira en god jul. Med start den 10 december ska vi erbjuda pakethjälp och garderob i Mitt i City. Det kommer att kosta 20 kr att få ett paket inslaget och samma kostnad för att hänga in ett ytterplagg.

Alla intäkter skänks till Julänglarna.

 

Men det är inte vilken paketinslagning som helst. Vi kommer att ha ett unikt omslagspapper med ett klassiskt motiv av karlstadskonstnären Karolina Nolin. Vi är mycket tacksamma för att vi fått låna det fina motivet av Karolina.

 

Pakethjälpen & Garderoben kommer att vara öppen mellan den 10-23 december. Förutom att få ditt paket fint inslaget och shoppa utan jackan kan du också köpa presentpappret på rulle. Du som köpt presentkort hos oss under december kan också mot kvitto hämta ut en finare ask med etikettmotiv av Karolina Nolin.

 

Öppettider:

 

Vardagar:

Kl. 12-13.30 samt kl. 15-19

Helg:

Kl. 11-17

 

Extraöppet under julklappsmorgon 21 december kl. 08-10