Meny
 

Personal Shopper

Vi på Mitt i City-gallerian ökar nu vår servicegrad ytterligare ett snäpp och erbjuder hjälp av professionella Personal Shopper samt en Make Up-artist. Du kan själv konsultera en eller båda för att få hjälp med att hitta din nya stil eller look. Det kan vara allt från vardagsklädel till den nya gå-bort-outfiten.

De hjälper dig från första steget och du får möjlighet att få förstaklassig hjälp i vår Personal Shopper-lounge där du kan prova ut dina kläder i lugn och ro över en kopp kaffe.

Klicka här för att boka ett första möte med oss.

 

 

Lina, du som är Personal Shopper vad skulle du vilja ge för tips till de som nu ska tillbaka till arbetet efter semestern? Vilka basplagg tycker du man ska investera i?

 

- Jag tycker man ska satsa på är ett par bra jeans med bra passform till sin kropp. Det är viktigt att man trivs och kan röra sig bekvämt. En skön kofta i en bra längd till din kroppsform, (kort om du är kortare och lång om du är lite längre) helst i en neutral färg som svart, krämvit eller grå. Den ska passa toppar med lite roligare färger, investera i några med bra kvalitet som håller i tvätten. Gärna i lite finare material och inte bomull, då ser du mer välklädd ut. Köp ett par sköna skor också, helst i skinn för att kunna ha dem längre och en hel dag utan att bli för varm. Basplagg i all ära, men titta gärna åt lite fina ”nyckelplagg” som sticker ut lite så att stilen inte bli alltför tråkig. Detta kan vara plagg med mönster eller detaljer som knappar. Våga bära accessoarer som en piff på din stil, som en sjal, hatt eller en färgglad väska.Cornelia, är det något som är extra hett i Make up-världen just nu?

- Lägg extra krut på en naturlig bas med mycket glow och lyster. Fokus ligger

också på naturliga och täta lösfransar samt att brynen är naturligt ifyllda.

Precis som klädmodet så återkommer 90-talet även i makeupen. Vi ser exempelvis 

eyeliner runt hela ögonen och läppar i en matt nude färg eller i en färgstark kulör.

 


Vad kostar tjänsten?
- Tjänsten kostar 599:- per timme.

 

 

Vill du ha hjälp att plocka fram ditt bästa jag?
Klicka här för att boka oss.